fbpx

Wat we doen

HOE WIJ JE KUNNEN HELPEN

Een goede website is tegenwoordig van groot belang; het is niet langer slechts een digitaal visitekaartje. Inmiddels is het voor veel bedrijven zelfs onmisbaar geworden. Het belang van online zichtbaarheid kan niet worden onderschat, aangezien de klanten nu zelf actief op zoek gaan naar diensten en producten. Het zou dan toch fijn zijn als ze dan op jouw website uitkomen?

WEBSITES/WEBSHOPS

Websites en webshops van een hoger niveau! Met de juiste designs en technieken zorgen we er voor dat je een stap voor hebt op je concurrent.

LEES VERDER

ONLINE ZICHTBAARHEID

Wat heb je aan een website of webshop als men hem niet kan vinden? Wij helpen je om je website pas écht op te laten vallen.

LEES VERDER

(WEB)HOSTING

Een website of webshop heeft een plek nodig om te kunnen draaien. Dit kunnen wij vanaf €3,50 per maand al voor je realiseren!

LEES VERDER

WEBSITE LATEN MAKEN

Wij ontwerpen en ontwikkelen maatwerk websites die net een stapje verder gaan. Door gebruik te maken van de juiste technieken zorgen we dat je website een goede basis heeft om goed opgepakt en geïndexeerd te kunnen worden door zoekmachines als Google en Bing.

Daarnaast richten we je website zo in dat er een grote kans is dat de bezoeker ook echt overgaat tot conversie. Deze conversies kunnen naast verkoop ook andere acties zijn, zoals het invullen van een contactformulier of inschrijven in een nieuwsbrief.

 

WEBSHOP LATEN MAKEN

Wij ontwerpen en ontwikkelen maatwerk webshops die nòg een stapje verder gaan. Door bijvoorbeeld de producten goed in beeld te laten komen en de juiste actie-knoppen op de juiste plek te zetten zorgen we voor een hoge conversiepercentage. Dat houdt dus in: hoe meer bezoekers op je website, des te meer verkopen je gaat realiseren!

Deze webshops maken we veelal met het bekende WooCommerce systeem, waardoor je de webshop zelf gemakkelijk in beheer kunt nemen. Uiteraard krijg je van ons een spoedcursus zodat je al snel zelfstandig met de webshop kunt werken!

ONLINE ZICHTBAARHEID

Met een super goede website of webshop wil je natuurlijk ook dat de mensen je kunnen vinden! Ook hier kunnen we je uiteraard mee (op weg) helpen.

Zo kunnen we je helpen om bovenaan in zoekmachines als Google en Bing te komen door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) of met het bereiken van nieuwe bezoekers/klanten via verschillende social media kanalen. Of misschien wil je je business wel uitbreiden naar verkoopkanalen als Bol.com?

De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos en alleen de juiste aanpak zorgt er voor dat je business een vliegende (door)start krijgt.

HOSTING

Naast het ontwikkelen van websites/webshops bieden we ook razendsnelle hosting aan om er voor te zorgen dat je website altijd bereikbaar is.

We richten dit zelf voor je in zodat de hosting geoptimaliseerd is voor jouw website of webshop.

Ook dit hoeft niet duur te zijn! Zo kunnen we vanaf €3,50 per maand al zorgen dat jouw website 24/7 bereikbaar is!