Wij zijn een jong bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van websites, webshops, online marketing en het ontwikkelen van complexe maatwerk applicaties. Korte lijntjes, snel handelen en opleveren van vakwerk. Daar is waar wij voor staan! Wij gaan nooit voor een 9 maar altijd voor een 10. En als het even kan een 10+!

0599 ICT is in 2021 opgericht door Ronald Hendriks met als doel om bedrijven en organisaties te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren. Wij zijn een allround webbureau met veel verschillende specialisaties als webontwikkeling, online marketing, e-commerce oplossingen en webhosting. We werken samen met onze klanten om hun specifieke doelen en behoeften te begrijpen, en bieden op maat gemaakte oplossingen die hun merk versterken en hun online aanwezigheid verbeteren. Zo voorkom je dat je zelf op zoek moet gaan naar je klanten en zorgen we er juist voor dat de klanten jou weten te vinden.

Of je nu een startende ondernemer bent die op zoek is naar een eenvoudige website of een grote onderneming die op zoek is naar een uitgebreide digitale oplossing, wij zijn hier om je te helpen. Ons doel is om jullie visie om te zetten in een werkelijkheid, en om de online aanwezigheid te transformeren in iets dat je bedrijf kan laten groeien en bloeien.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we je kunnen helpen online aanwezigheid te verbeteren en uw bedrijf te laten groeien!