fbpx

Over ons

Jouw partner in online succes en groei

Samen werken we aan jouw online succes

0599 ICT is in 2021 opgericht door Ronald Hendriks om bedrijven te helpen beter te worden (gezien) op internet en hun online aanwezigheid te verbeteren.

Als jong bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van websites, webshops, online marketing en het ontwikkelen van complexe maatwerk applicaties, streven we er altijd naar perfectie.

Of je nu een startende ondernemer bent die op zoek is naar een eenvoudige website of een grote onderneming die behoefte heeft aan een uitgebreide digitale oplossing, ik help je graag (online) verder!

Wat we doen

De alles-in-een oplossing voor online succes

Wij bieden een alles-in-een oplossing voor websites, online marketing en digitaal bedrijfsadvies. Met meer dan 15 jaar praktijkervaring en een groot netwerk van professionals kunnen we je ondersteunen bij alles wat je nodig hebt om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wij maken websites die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn, zodat je online aanwezigheid opvalt en bijdraagt aan je bedrijfsdoelen. Daarnaast ontwikkelen we marketingstrategieën die je zichtbaarheid vergroten en nieuwe klanten aantrekken.

Met digitaal bedrijfsadvies bieden we inzichten om je bedrijfsprocessen te optimaliseren, kunnen we je voorzien van advies en trainingen over kunstmatige intelligentie (AI) of kunnen we je helpen om meerdere taken te automatiseren. Dat verdient zichzelf dus al snel terug!

Benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan jouw succes? Bekijk hier een overzicht van onze diensten.

Website ontwikkeling

We ontwikkelen next-level websites die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook voldoen aan alle huidige wetgeving

Online marketing

Onze strategieën verhogen je online zichtbaarheid, leiden tot meer verkeer en stimuleren conversies

Digitaal bedrijfsadvies

Van AI-advies tot procesoptimalisatie en training: wij zorgen dat je bedrijf efficiënter werkt en betere resultaten behaalt

Tijd voor koffie?

Een goed gesprek begint vaak met een warme kop koffie.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens dan achter zodat we samen kunnen sparren over waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Contact

First Name
E-mail
Bericht
Bericht
Bedankt voor je aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is een fout opgetreden. Vernieuw de pagina en probeer het aub nog een keer.