fbpx
Diensten

Website ontwikkeling

Maak het verschil met een website die snel, gebruiksvriendelijk en ook nog eens aantrekkelijk is

De juiste website of webshop voor jouw bedrijf

De websites die wij ontwikkelen, maken we altijd op maat. We zorgen ervoor dat ze snel, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk zijn, zodat ze de juiste indruk maken op jouw bezoekers.

Elke website is goed toegankelijk op alle apparaten en voldoet aan de nieuwste technologie- en veiligheidsnormen, zodat je altijd een stap voor blijft op de concurrentie. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website gemakkelijk te beheren is en kunnen we jou het beheer uit handen nemen.

We nemen de tijd om jou en je bedrijf te begrijpen en werken nauw met je samen aan een sterke website.

Of je nu een eenvoudige bedrijfswebsite of een uitgebreide e-commerce site nodig hebt, wij hebben de expertise in huis.

Met onze focus op SEO en online marketing zorgen we ervoor dat je website prachtig is en goed presteert in zoekmachines, zodat je een breder publiek bereikt.

Waarom kiezen voor 0599 ICT?

Kennis en vernieuwing

Met meer dan 15 jaar ervaring in webontwikkeling, (internet)marketing en het bieden van digitaal advies aan bedrijven, hebben we alles in huis om jouw bedrijf (online) verder te helpen.

Proactief

We denken altijd met je mee en denken altijd een stap vooruit.

Ervaren

Meer dan 15 jaar praktijkervaring in websites, marketing en (online) advies.

Duidelijke communicatie

De snelle en duidelijke communicatie wordt vaak als prettig ervaren. Daarnaast gaan we graag voor langdurige samenwerkingen.

Onze webontwikkeling diensten

Complete diensten voor jouw online succes

Website ontwikkeling

We ontwerpen en bouwen websites die gebruiksvriendelijk, snel en visueel aantrekkelijk zijn. Onze websites voldoen aan de nieuwste technologie- en veiligheidsnormen.

Webshop ontwikkeling

Wij bouwen geavanceerde e-commerce-oplossingen met WooCommerce en andere platformen. Van productbeheer tot betaalsysteem, van nieuwsbrief tot uitgebreid CRM-systeem.

Website onderhoud

We bieden onderhoudsdiensten om je website soepel, veilig en snel te houden. Dit omvat regelmatige updates, beveiligingscontroles en snel handelen wanneer er een probleem is geconstateerd.

Maatwerkoplossingen

Voor unieke wensen ontwikkelen we op maat gemaakte functies en software. Of het nu gaat om specifieke integraties of complexe applicaties: wij hebben de expertise om het te realiseren.

CMS integratie

Wij implementeren contentmanagementsystemen (zoals WordPress), zodat je eenvoudig je website kunt beheren en aanpassen zonder al te veel technische kennis.

Website hosting

We bieden betrouwbare en veilige webhostingdiensten met hoge uptime, snelle laadtijden en technische ondersteuning. Onze hostingpakketten zijn geschikt voor websites van elke grootte.

Enkele projecten

Ontdek enkele van onze meest geslaagde projecten hieronder en laat je inspireren door wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Klik hier om het portfolio te bekijken

Huisvolsfeer.nl

Een succesvolle WooCommerce-webshop gespecialiseerd in unieke woonaccessoires.

Vanaf de start zijn wij nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en marketing van deze webshop. Onze werkzaamheden omvatten het bouwen van de webshop, het optimaliseren voor zoekmachines, en het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke interface. Het resultaat is een gestroomlijnde winkelervaring voor de klant.

SAM-MSK.nl

Als sponsor van Stichting Activiteiten Musselkanaal hebben we een gebruiksvriendelijke website ontworpen die informatie biedt over lokale evenementen zoals de Avond 4 Daagse en Fiets 3 Daagse.

De website biedt een overzichtelijke bron van informatie voor de lokale evenementen in Musselkanaal die zij organiseren.

WooCommerce-Onderhoud.nl

Dit is onze eigen website waarop we onderhoudsdiensten voor WordPress/WooCommerce-webshops aanbieden.

Het doel van deze website is om voor elk budget een passend onderhoudscontract te vinden, met een focus op snelheid en websitebeveiliging.

MDFschouwen.nl

Deze website is gespecialiseerd in de verkoop van handgemaakte sierschouwen en bijpassende elektrische sfeerhaarden.

Wij bouwden deze website in 2015 en hebben sindsdien continu gewerkt aan verbetering en optimalisatie.

Zo hebben we het design gemoderniseerd, de productcatalogus uitgebreid en de laadsnelheid geoptimaliseerd. Hierdoor hebben we bijgedragen aan het succes van de klant en hebben we hun online aanwezigheid versterkt.

Tijd voor koffie?

Een goed gesprek begint vaak met een warme kop koffie.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens dan achter zodat we samen kunnen sparren over waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Contact

First Name
E-mail
Bericht
Bericht
Bedankt voor je aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is een fout opgetreden. Vernieuw de pagina en probeer het aub nog een keer.