fbpx
Diensten

Webshop optimalisatie

Transformeer je webshop naar een ware verkoopmachine!

Optimaliseer je webshop en boost je online verkopen

De webshops die wij optimaliseren, worden altijd op maat aangepast aan jouw specifieke wensen en doelen. Wij zorgen ervoor dat je webshop snel, gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk is, zodat je bezoekers een uitstekende ervaring hebben en geneigd zijn om te kopen.

Elke webshop die we optimaliseren, is goed toegankelijk op alle apparaten en voldoet aan de nieuwste technologie- en veiligheidsnormen. Dit zorgt ervoor dat je altijd een stap voor blijft op de concurrentie. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw webshop gemakkelijk te beheren is en kunnen we jou het beheer uit handen nemen indien gewenst.

Wij nemen de tijd om jou en je bedrijf te begrijpen en werken nauw met je samen om een sterke, converterende webshop te creëren.

Of je nu een nieuwe webshop wilt opzetten of je bestaande webshop wilt optimaliseren, wij hebben de expertise in huis.

Met onze focus op SEO, conversieverbetering en online marketing zorgen we ervoor dat je webshop niet alleen prachtig is, maar ook uitstekend presteert in zoekmachines, zodat je een breder publiek bereikt en je omzet verhoogt.

Waarom kiezen voor 0599 ICT?

Kennis en vernieuwing

Met meer dan 15 jaar ervaring in webontwikkeling, (internet)marketing en het bieden van digitaal advies aan bedrijven, hebben we alles in huis om jouw bedrijf (online) verder te helpen.

Proactief

We denken altijd met je mee en denken altijd een stap vooruit.

Ervaren

Meer dan 15 jaar praktijkervaring in websites, marketing en (online) advies.

Duidelijke communicatie

De snelle en duidelijke communicatie wordt vaak als prettig ervaren. Daarnaast gaan we graag voor langdurige samenwerkingen.

Onze webontwikkeling diensten

Complete diensten voor jouw online succes

Opzetten nieuwe webshop

Wij ontwerpen en ontwikkelen geavanceerde webshops die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook snel en gebruiksvriendelijk.

Onze webshops voldoen aan de nieuwste technologie- en veiligheidsnormen, en zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Wij zorgen ervoor dat je webshop vanaf de start een sterke online aanwezigheid heeft.

Optimaliseren huidige webshop

Heeft je bestaande webshop een boost nodig? Wij analyseren je huidige setup en implementeren verbeteringen die de prestaties, snelheid en gebruiksvriendelijkheid verhogen.

Ons doel is om je webshop beter te laten presteren en je conversies te verhogen door middel van gerichte optimalisaties.

Plugins vervangen door maatwerk

Standaard plugins kunnen je webshop vertragen en beperken. Wij vervangen deze door maatwerk softwareoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en eisen.

Dit resulteert in een snellere, stabielere en efficiëntere webshop die beter presteert en voldoet aan jouw unieke vereisten.

Mobiele optimalisatie

Steeds meer mensen shoppen via hun mobiele apparaten.

Wij zorgen ervoor dat je webshop volledig geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik, met een responsive design dat perfect werkt op smartphones en tablets. Dit verbetert de gebruikerservaring en zorgt ervoor dat je geen klanten misloopt.

Beveiliging

Een veilige webshop is cruciaal voor het vertrouwen van je klanten. Wij voeren grondige beveiligingsaudits uit en implementeren verbeteringen om je webshop te beschermen tegen bedreigingen en hacks.

Onze maatregelen zorgen ervoor dat klantgegevens veilig blijven en je webshop betrouwbaar is.

Betaalsystemen

Wij helpen je met het integreren van diverse veilige betalingssystemen, zodat klanten moeiteloos kunnen afrekenen.

Door meerdere betalingsopties aan te bieden, vergroot je het gemak voor je klanten en verhoog je de kans op succesvolle transacties.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Onze SEO-diensten helpen je om hoger te scoren in zoekmachines en meer organisch verkeer naar je webshop te trekken.

Wij optimaliseren de technische aspecten, content en structuur van je webshop, zodat je beter zichtbaar bent voor je doelgroep. Meer verkeer betekent meer potentiële klanten en een hogere omzet.

Conversie optimalisatie

Wij analyseren het gedrag van bezoekers op je webshop en implementeren strategische veranderingen om de conversieratio te verbeteren.

Dit omvat het optimaliseren van de lay-out, het verbeteren van de call-to-action knoppen, en het stroomlijnen van het aankoopproces om ervoor te zorgen dat meer bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden.

Analyse en rapportage

Wij bieden uitgebreide analyse- en rapportagediensten om je inzicht te geven in de prestaties van je webshop.

Met regelmatige rapportages kun je de effectiviteit van je optimalisaties monitoren en op basis van data gedreven beslissingen nemen voor verdere verbeteringen.

Enkele projecten

Ontdek enkele van onze meest geslaagde projecten hieronder en laat je inspireren door wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Klik hier om het portfolio te bekijken

Huisvolsfeer.nl

Een succesvolle WooCommerce-webshop gespecialiseerd in unieke woonaccessoires.

Vanaf de start zijn wij nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en marketing van deze webshop. Onze werkzaamheden omvatten het bouwen van de webshop, het optimaliseren voor zoekmachines, en het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke interface. Het resultaat is een gestroomlijnde winkelervaring voor de klant.

SAM-MSK.nl

Als sponsor van Stichting Activiteiten Musselkanaal hebben we een gebruiksvriendelijke website ontworpen die informatie biedt over lokale evenementen zoals de Avond 4 Daagse en Fiets 3 Daagse.

De website biedt een overzichtelijke bron van informatie voor de lokale evenementen in Musselkanaal die zij organiseren.

WooCommerce-Onderhoud.nl

Dit is onze eigen website waarop we onderhoudsdiensten voor WordPress/WooCommerce-webshops aanbieden.

Het doel van deze website is om voor elk budget een passend onderhoudscontract te vinden, met een focus op snelheid en websitebeveiliging.

MDFschouwen.nl

Deze website is gespecialiseerd in de verkoop van handgemaakte sierschouwen en bijpassende elektrische sfeerhaarden.

Wij bouwden deze website in 2015 en hebben sindsdien continu gewerkt aan verbetering en optimalisatie.

Zo hebben we het design gemoderniseerd, de productcatalogus uitgebreid en de laadsnelheid geoptimaliseerd. Hierdoor hebben we bijgedragen aan het succes van de klant en hebben we hun online aanwezigheid versterkt.

Tijd voor koffie?

Een goed gesprek begint vaak met een warme kop koffie.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens dan achter zodat we samen kunnen sparren over waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Contact

First Name
E-mail
Bericht
Bericht
Bedankt voor je aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is een fout opgetreden. Vernieuw de pagina en probeer het aub nog een keer.