Wie zijn wij?

Dit zijn wij!

0599 ICT is een allround bedrijf uit Valthermond dat door de jaren heen veel ervaring heeft opgebouwd en veel heeft geleerd over het vak. Het begon allemaal met een grote passie voor de hobby’s websites maken en aan computers “sleutelen”, maar is uitgegroeid tot een groot diversiteit van aanbod.

Hier zijn we zo ondertussen al weer zo’n 8 jaar mee bezig. Eerst vanuit Ter Apel (genaamd I-Specialism), maar sinds kort vanuit Valthermond onder de naam 0599 ICT. We zijn dé ICT specialist van Valthermond en omstreken!

Boek uw online succes

google-seo

Tegenwoordig móet elk bedrijf online zijn om een bredere doelgroep te bereiken. Indien u graag succesvol wilt ondernemen, dan is het erg verstandig om mee te gaan met de tijd. Wij helpen u hier graag bij, van begin tot het eind.

Wij maken niet alleen websites die voldoen aan de harde eisen van de hard groeiende technologie, maar kunnen ook helpen om uw website vind- en bereikbaar te maken. Alleen een website hebben is niet genoeg, mensen moeten hem uiteraard ook goed weten te vinden.

Social media

Naast een professionele website met een goede internetmarketing strategie kan social media tegenwoordig ook niet meer missen in het online leven. Bijna elk bedrijf is werkzaam op social media als Facebook en Instagram, omdat ze hebben geleerd dat dit hun bedrijf flink kan boosten.

Dit komt omdat social media wereldwijd een grote populariteit heeft gekregen. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een Facebook account. Dit maakt het erg gemakkelijk om uw potentiële klanten te vinden en hun een passende aanbieding te doen.

Wij helpen u graag!

Op de pagina wat doen wij? kunt u meer informatie vinden over wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Hebt u dan nog steeds vragen? Dan verzoeken we om contact met ons op te nemen. Dit is uiteraard altijd vrijblijvend en zonder enige verplichtingen!

Hier staan wij voor

  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Duidelijk, helder en to the point
  • Lage prijzen
  • Groot aanbod in diensten
  • We kunnen bijna altijd wel iets voor u betekenen!

wdd2014

Volg ons op Facebook!

Contact opnemen

Naam: *
E-mail adres: *
Vraag/reactie: *
Anti-spam beveiliging: