Website ontwikkeling en online marketing

Waarom een website?

Indien u (succesvol) ondernemer bent dan weet u uiteraard wel dat u alle kansen voor extra inkomen moet pakken. Vooral in de crisis die we de afgelopen jaren hebben gehad, en waar we nog steeds niet uit zien. Een goede, professionele website met een goede internet marketing strategie kan hierbij een uitkomst zijn. Enkele voordelen hiervan zijn:

check U straalt meer autorisatie uit met een leuke, professionele website;
check (Toekomstige) klanten weten u beter te vinden en te bereiken;
check U kunt klanten beter overhalen om voor ú te kiezen;
check U hebt automatisch een streepje voor op misschien wel de helft van al uw concurrenten;
check U kunt uw eigen product en visie beter uitleggen en verwoorden;
check U en uw website zijn 24/7 bereikbaar.

Meer uit uw website halen met online marketing

Met alleen een website komt u er echter niet! U zult ook moeten werken aan een goede online marketing strategie, zodat de klanten u ook daadwerkelijk kunnen vinden. Wanneer een klant niet van uw bestaan (of van uw website) af weet, is de kans erg klein dat ze op uw website terecht komen. En dat is natuurlijk zonde voor alle tijd (en geld) dat aan uw website is besteedt!

Wij kunnen u hier goed mee helpen, zodat u uw klantenkring kunt uitbreiden en een grotere doelgroep kunt bereiken. Dit doen wij bijvoorbeeld door het inzetten van social media, zoekmachine optimalisatie (zodat uw website beter te vinden is op Google), affiliate marketing en verkoop websites als Marktplaats, Speurders, Ebay en de steeds groeiende Facebook groepen.

Voor iedere website (en doelgroep) is wel een goede online marketing strategie te vinden dat niet alleen de website, maar ook het bedrijf en de verkopen kan laten groeien. Samen werken we aan een goede naam op het internet!

social-media

Wij helpen u graag (verder)!

Indien u meer wilt weten over wat we allemaal voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen via onze website. Dan kunnen we er onder het genot van een kopje koffie (of thee) kijken hoe we u kunnen helpen. Wel te verstaan: verder kunnen helpen.

Volg ons op Facebook!

Contact opnemen

Naam: *
E-mail adres: *
Vraag/reactie: *
Anti-spam beveiliging: