Computer verkoop en reparatie

Computer reparatie

laptop

Hebt u een slome computer of laptop? Werkt uw computer/laptop niet meer zoals eerst? Dan helpen wij u graag om uw computer weer in orde te maken. Door jarenlange ervaring, en goede/betrouwbare leveranciers, kunnen we u goed van dienst zijn om al uw computerproblemen op te lossen en te verhelpen. En dit allemaal tegen scherpe prijzen!

Indien u vragen hebt, of uw computer/laptop wilt aanmelden voor reparatie, kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende offerte te maken.

Computer(onderdelen) verkoop

Naast het repareren van computers/laptops kunnen we u ook scherpe aanbiedingen doen van computers/laptops en/of onderdelen die bij u passen. Elke computer gebruiker is anders en stelt andere wensen aan een computer/laptop. Het is onze taak om een computer, laptop, video- of geluidskaart, internet router etc. voor u te vinden waar u pas écht iets aan hebt.

Door uw computer gebruik en wensen vast te stellen weten we vaak precies wat u nodig hebt. Zo voorkomen wij dat u geen onzinnige (dure) aankoop doet en dat u hier voor jarenlang iets aan hebt. Ook proberen we te voorkomen dat u zich een systeem aanschaft wat achteraf nét niet snel genoeg is en telkens weer voor irritatie zorgt.

Wellicht kent u ons van de Facebook pagina BudgetTelefoon. Op deze Facebook pagina verkopen we goedkope smartphones die uitgebreid zijn getest en nagekeken. Meer informatie hierover kunt u vinden op deze pagina.

Computer/laptop inkoop

Ook kunt u bij ons uw oude computer, laptop, smartphone, game console, televisie etc. inruilen voor iets nieuws of voor contact geld. Wij zijn doorgaans op zoek naar tweedehands producten die nog prima een volgende ronde mee kunnen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

computers

Volg ons op Facebook!

Contact opnemen

Naam: *
E-mail adres: *
Vraag/reactie: *
Anti-spam beveiliging: