Portfolio

Voor de jaarlijkse Wandelvierdaagse in Ter Apel is een (gratis) WordPress website ontwikkeld zodat het bestuur nieuwsberichten en foto’s op de website kan plaatsen. Na de ontwikkeling van de gesponsorde website heeft het bestuur een cursus WordPress gekregen zodat ze de website zelf in beheer kunnen houden en naar wens kunnen aanpassen.

Hendriks Dakwerken uit Ter Apel is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het bedekken van bitumineuze dakbedekking. Bij aanleg, vernieuwing of onderhoud van uw dak bent u daar aan het juiste adres! Op hun website vindt u meer informatie over het bedrijf en een lijst van referenties van (tevreden!) klanten.

Hebt u zin in een leuke workshop schilderij maken? Bij L’aurarts uit Emmer-Compascuum is dit mogelijk! De website is voorzien van veel informatie over onder andere de workshops en alle activiteiten. Wanneer er een nieuwe activiteit/workshop is kan de eigenaar zelf een nieuwe reserveringsformulier op de website plaatsen.

Op deze website vindt u meer informatie over de op maat gemaakte MDF schouwen van P. Blink sierschouwen en sfeerhaarden. De eigenaar kan de producten zelf op de website bijhouden en kan de tekst op de website zelf veranderen.

Een reis vol herinneringen’ is de debuutroman van Sylvia van Ostende. Op deze website kunt u passages uit dit boek lezen en vindt u meer informatie over waar u het boek kunt bestellen.

Blauw’s Reizen is een touringcar bedrijf dat gevestigd is in Ter Apel. Ze verzorgen een volledig verzorgde (touringcar) reis, inclusief professionele chauffeur. Deze website is voorzien van een contact- en reserveringsformulier zodat de eigenaar (bijna) alle offertes via de e-mail binnen krijgt.

MeerBezoekers.info is een website die verschillende diensten aanbiedt die te maken hebben met website bezoekers, social media volgers & likes, Youtube promotie e.d. Deze website hebben we zelf in onderhoud en we voorzien deze zelf van de online marketing.

Zoals u misschien wel al hebt gelezen is 0599 ICT een onderdeel van I-Specialism. Op deze website vindt u meer informatie over het bedrijf en hoe het is ontstaan.

Op maat gemaakte webshop voor een stoffeerderij uit Emmer-Compascuum (Veltrop & Withaar). De webshop is helaas niet meer in gebruik en wordt niet meer onderhouden door de eigenaar, maar de stoffeerderij bestaat nog wel.